Popis
V tomto případě víno maceruje po dobu 8 dnů při řízené teplotě mezi 22 – 25°C. Dále probíhá malolaktická fermentace v nerezových tancích. Vinice, ze kterých pocházejí hrozny se nachází severovýchodně od městečka Treviso, kde je ideální podloží pro odrůdu Merlot v podobě jílu a vápence. Hrozny se sbírají výhradně ručně od konce září do počátku října.
Hmotnost | 1.2 kg |
Objem (l): | 0,75 |
Alkohol (%): | 12 |
Kategorie: | suché |
Zbytkový cukr (g/l): | 3,5 |
Kyselina (g/l): | 5,1 |
Tříslovina (g/l): | |
Hodnocení a ocenění: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.