Popis
Víno klasifikace IGT se skládá z 50% z odrůdy Merlotu, 30% Cabernet Sauvignon a 20% Cabernet Franc.
Vinice vysázená před 16ti lety sousedící s vinicemi Sassicaia a Ornelaia v Bolgheri v nadmořské výšce 10m. Vinohrad je osázen v hustotě 6666 hlav/ha s produkcí 4000 kg/ha. Jílovité podloží s oblázky.
Vinifikace probíhá fermentaci po dobu 15 – 18ti dní s kontrolovanou teplotou a následnou 10ti denní macerací. Víno zraje sudech z francouzského dubu po dobu 12 - 18 měsíců. Víno v lahvích je před distribucí ukládáno po dobu 12ti měsíců do sklepa.
Doporučená teplota pro konzumaci je 16°C. Ideální výběr k aromatickým masům, zvěřině a pečeni.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.