Popis
Odrůda: 100 % Syrah.
Fermentace zahrnuje z 35 % celé hrozny, které jsou zpracovávány v betonových fermentačních tancích tradičním šetrným způsobem – rozmělnění chodidly. Zbývajících 65 % hroznů je velice pečlivě vybíráno a jsou rozloženy přes rozmělněné hrozny. Spontánní fermentace vína nastává při minimálním promícháváním. Víno poté prochází druhotnou fermentací v sudech z francouzského dubu (2 plnění) a zraje po dobu 22 měsíců.
Dozrávání vína v lahvi umožní další integraci a rozvoj vína, který rozkryje jeho další vrstvy a odhalí více dimenzí příchutí s postupným zráním. Doporučená konzumace po dvou letech od aktuálního ročníku s potenciálem zrání minimálně 10 let.
Objem (l): | 0,75 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.