Popis
25 let stará svahovitá vinice s jílovito - písčitým podložím, která se díky své poloze vedle lesa má ideální podmínky pro optimální zrání.
Sklizeň probíhá dvoufázově kdy koncem září se sklízí polovina hroznů, které se fermentují při nižší teplotě 15°-16°C (ovocitý, svěží riesling). Za 2-3 týdny probíhá druhá fáze sklizně, kde hrozny s vyšší cukernatostí se fermentují při teplotě 18°-19°C (plnější tělnaté víno). Vína zraje na jemných kalech po dobu 3 měsíců a poté se vína z obou sklizní zcelují poměrem 60% první sklizeň a 40% druhá sklizeň.
Hmotnost | 1.2 kg |
Objem (l): | 0,75 |
Alkohol (%): | 11,9 |
Zbytkový cukr (g/l): | 8,4 |
Kyselina (g/l): | 7,4 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.