Popis
25 let stará svahovitá vinice s jílovito - písčitým podložím, která se díky své poloze vedle lesa má ideální podmínky pro optimální zrání.Jedná se o 7 ha vinici vysázenou otcem Norberta Bauera na které je vysázeno 7 odrůd, kde převládá Weiser Burgunder a zbytek je Chardonnay, Semling, Riesling, Tramín a Sauvignon Blanc.
Pozdní sběr hroznů, kde 25 - 30% jsou botritické hrozny s vysokým obsahem cukru. Fermentace probíhá v nerezových tancích při teplotě 17°-18°C. Fermentace se zastaví v moment kdy cukernatost se pohybuje v rozmezí 15-20 g/l. S vyšším obsahem cukru se podpoří tělo vína a ovocitost.
Alkohol (%): | |
Objem (l): | 0,75 l |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.