Popis
25 let stará vinice s jílovito - písčitým podložím, která se díky své poloze nachází v teplejší oblasti regionu Weinviertel 10km od města Jetzelsdorf.
V červenci jsou hrozny redukovány v rámci zelené sklizně na 6-7 hroznů na keř. Ruční sběr probíhá v polovině října. Rozemleté hrozny se ponechají 3-4 hodiny na šlupkách a poté se vylisují. Fermentace probíhá při teplotě 18° - 19°C (vyzrálejší hrozny potřebují vyšší teplotu fermentace). Víno se na kvasinkách ponechá 3-4 měsíce. Poté se odstraní hrubé kaly a víno se ponechá další 2-3 měsíce na jemných kalech což dodá vínu plnost a delší dochuť.
Objem (l): | 0,75 |
Alkohol (%): | 12,8 |
Zbytkový cukr (g/l): | 5,4 |
Kyselina (g/l): | 5,1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.