Popis
Hrozny se sbírají s cukernatostí mezi 24 - 25 Ballingů. Rozmělněné hrozny se macerují za studena po dobu 2 až 4 dnů. Do vinného rmutu se aplikuje francouzský kmen kvasinek a samotná fermentace probíhá na šlupkách po dobu 14 - 20ti dnů. Cabernet Sauvignon a Cabernet Franc zraje separátně v dubových sudech po dobu 18ti měsíců poté se odrůdy smíchají a dále zrají 6 měsíců v sudech z francouzského dubu.
Toto víno nabízí ve vůni lehké tóny mentolu podpořené na patře chutí ostružin,černého rybízu a čokolády s delikátní dochutí podpořenou vybalancovanými jemnými tanniny. Skvělý doprovod k pokrmům z hovězího nebo jehněčího masa.
Hmotnost | 1.2 kg |
Objem (l): | 0,75 |
Alkohol (%): | 14,2 |
Kategorie: | suché |
Zbytkový cukr (g/l): | 2,5 |
Kyselina (g/l): | 6,2 |
Tříslovina (g/l): | 3,47 |
Hodnocení a ocenění: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.