Popis
Jedná se o vinohrad, kde je jedna část stará 20 let a druhá 30. Půda je jílovito - písčitá s vysokým obsahem vápence, díky čemuž se sklízejí vysoce koncentrované hrozny a víno roste a zraje pomaleji.
Vinifikace: sklizeň probíhá později (na přelomu září a října) z důvodu dosažení vyšší hladiny cukru. Hrozny se po rozdrcení zasypají ledem a nechávají 8 - 10 hod. na slupkách. Poté probíhá fermentace v nerezových tancích při teplotě 18 - 19 stupňů po dobu 3 - 4 měsíců.
Hmotnost | 1.2 kg |
Objem (l): | 0,75 |
Alkohol (%): | 13,3 |
Zbytkový cukr (g/l): | 8,3 |
Kyselina (g/l): | 5,5 |
Kategorie: | polosuché |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.