Popis
Vinice staré více jak 40 let se rozkládají v kopcovité oblasti okolo vesnice Uruñuela. Hrozny jsou sbírány ručně z pečlivě vybraných hroznů v optimálním stádiu zrání. Po sklizni jsou jemně zbaveny stopek a rozdrceny. Po 48 hod. jsou hrozny namáčeny při 50 stupních Celsia. Následuje fermentace a macerace při konstantně udržované teplotě 20 – 22 stupních Celsia, v závěru fermentace, která probíhá 12 – 15 dnů v nerezových tancích, je teplota zvýšena na 27 – 28 stupňů Celsia. Po malolaktické fermentaci je víno rozděleno do francouzských a amerických sudů o stáří jeden až dva roky a objemu 225 L, kde víno zraje po 12 měsíců.
Hmotnost | 1 kg |
Objem (l): | 0,75 |
Alkohol (%): | 14,5 |
Kategorie: | suché |
Kyselina (g/l): | 5,2 |
Zbytkový cukr (g/l): | 1 |
Hodnocení a ocenění: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .