Popis
Víno se skládá z 90% z odrůdy Sangiovesse a Merlotu s Cabernet Sauvignonem.
Vinice vysázená v období 1988 - 1993 se nachází v centru Toskánska v nadmořské výšce 250m. Vinohrad je osázen v hustotě 6666 hlav/ha s produkcí 4500 kg/ha. podloží se skládá z jílu a písku.
Vinifikace probíhá fermentaci po dobu 20ti dní s kontrolovanou teplotou a následnou macerací. Víno zraje sudech z francouzského dubu po dobu 10 - 14 měsíců. Víno v lahvích je před distribucí ukládáno po dobu 6ti měsíců do sklepa.
Doporučená teplota pro konzumaci je 16°C. Ideální výběr k ochuceným pečeným masům a zvěřině.
Objem (l): | 0,75 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.